Újraindítom, de másként…

Újraindítom a blogom, de most már másként…..

Korábban, már üzemeltettem ezt az oldalt, de csak a melóról írtam benne és folyamatosan arra összpontosítottam, hogy “sikeres” legyen a blog, meg jól menjen az értékesítés….

Ebből kifolyólag, nem minden esetben írtam a saját gondolataim, hanem hagytam magam alárendelni a pillanatnyi érdekeknek.

Itt, most másként fogom ezt tenni. Nem kívánok többet a mások szekerén tologatni, mert nem hiszem, hogy ez az én feladatom. Nem fogok másokat népszerűsíteni, mert ez minden esetben engem tett hiteltelenné.

Gépkocsivezető vagyok, méghozzá hivatásos. Ehhez értek igazán és szerencsésnek mondhatom magam, mert volt lehetőségem a jármű értékesítésben az eladók oldalát megtapasztalni, tehát tudom, hogy mikor duma, amit előadnak és mikor valóság.

A “vas”, amivel éjszakánként küzdök!

Véleményt fogok mondani járművekről, eszközökről, amelyeket én is vezetek. Meg fogom veletek osztani a személyes tapasztalataimat és akit érdekel, az majd a magánéletem publikus részéből is láthat majd részeket, hogy a továbbiakban pont olyan embernek tekintsen, mint mást.

Nem akarok majd eladni nektek semmit. Azért kezdem el ismét ezt a blogot, mert úgy gondolom, hogy a hivatásos gépkocsivezetés több, mint egyszerű közlekedés és ebben nem eladnom kell, hanem tapasztalatokat megosztanom.

Jelenleg IVECO teherautóval járok, ami nem a legjobb, de meg kell hagynom, hogy jobb, mintha IFA vagy valami lepukkant rom lenne.

A munkám során főként a szerelvényben való közlekedésre koncentrálok, de járok “szóló” járművel, mikrobusz méretű autóval és magánemberként természetesen vezetek személyautót, kerékpározom és gyalog is közlekedem. Tehát a palettám széles és változatos.

Ha van kedved tarts velem!

Köszi! András