A gépkocsivezetőkről

Pár hónapja feltettem egy videót a YouTube-csatornámra. Amíg ezzel az oldalammal bíbelődtem, nem is foglalkoztam azzal, hogy mi történik a csatornán, mennyien nézik, vagy nem nézik meg a videót…

Most, hogy egyre közelebb vagyok a teljesen elkészített honlaphoz, benéztem ide is. Meglepődve láttam, hogy 28 ezer felett van a megtekintések száma, így igyekszem majd a következőkben videóval összekötni a mondandómat.

Amiről most szólni szeretnék, az a kommentek és megnyilvánulások a csatornámon. Nem fogok letiltani senkit, mert szerintem fontosak a vélemények.

Mindazonáltal – és ezt már nálam okosabb és tanultabb emberek is elmondták – meglepődve tapasztalaom, hogy mi férfiak (és ebbe magamat is belesorolom!!!), mennyire képtelenek vagyunk arra, hogy egyszerűen csak úgy tudomásul vegyünk bármit is.

Sokan azt gondolják, hogy senki, csak ők tudnak mindent a vezetésről és ez a legjellemzőbb a férfiakra. Születésünk óta gondoljuk úgy, hogy mi ezt sokkal jobban csináljuk mint a nők, vagy bárki más, akiről úgy gondoljuk, hogy bármiben is fölé kerekedhetünk.

Elmondom akkor a véres valóságot!

Az, hogy ki és mennyi éve vezet nem jelent semmit. Az, hogy mennyi kilómétert vezettél le eddig, az nem jelenti azt, hogy te már biztosan tudod a dolgokat. Azt viszont igen, hogy lehetnek rosszul elsajátított dolgok a vezetési stílusodban, amelyekre el kell fogadnod a kritikát, be kell tudnod ismerni a hibákat és tudnod kell tenni ellene. Az, hogy a férfiak gondolkodása jelentősen eltér a nők gondolkodásától, az meg evolúció.

Az egész mondandóm csak azért fontos, mert pusztán tájékoztatásnak tettem fel egy videót, amely a forgózsámolyos pótkocsival való tolatásról szól. Erre érkeztek a kritikus megjegyzések, amelyekre egy-egy videóval fogok reagálni, megmutatva azt, hogy a vezetési évek és a levezetett kilóméterek is jelentéktelenek a gépkocsivezetés szempontjából. A tudatosság és a fejlődni akarás jelenti a JÓ gépkocsivezető személyiségének alapját, nem pedig a rutin!